Cases - Airgle Luftrensning

Teknologi kan forandre både verden og hverdag. Bliv klogere på, hvordan vores teknologier har hjulpet i flere sektorer og industrier.

Her vil der løbende blive lagt cases op, som viser, hvordan teknologien har afhjulpet forskellige problemstillinger og hvilken betydning teknologien har haft.

Ingen hovedpine til skoleelever og tandlæger i Aarhus

I Aarhus Kommune har en testperiode med luftrensere i klasselokaler og på en tandklinik resulteret i positive resultater og forbedret indeklima.

Testen blev igangsat, da elever på Samsøgades Skole klagede over hovedpine, og kommunen derefter fik mulighed for at teste luftrensere fra GC Healthcare i prøveperioden. Kommunens Børn- og Ungeudvalg kalder resultaterne lovende. Luftrensere blev også installeret på tandklinikken ved Søndervangskolen, hvor de har reduceret partikelniveauet og hjulpet med at mindske symptomer på et dårligt indeklima, såsom hovedpine, træthed og luftvejsgener.

Læs hele artiklen her!

Sundhedspersonale sikret mod passiv rygning

IT-firmaet edgemo by Danoffice IT og GC Healthcare har indgået et samarbejde med Næstved Kommune om at levere næsten 100 højkvalitets-luftrensere til sundhedspersonale.

Luftrensere er godkendt som medicinsk udstyr i USA og kan nedbringe alt fra COVID-partikler til skadelige partikler fra passiv rygning. Næstved Kommune har udviklet et udbud med høje kvalitetskrav, der kan forbedre indeklimaet og beskytte medarbejderne mod farlige partikler. Projektchefen for tobaksforebyggelse fra Kræftens Bekæmpelse, Niels Them Kjær, bakker op om de nye retningslinjer og kommunernes ansvar for at tilbyde sikre arbejdsforhold.

Læs hele artiklen her!

Cases UVC Rensestationer

Teknologi kan forandre både verden og hverdag. Bliv klogere på, hvordan vores teknologier har hjulpet i flere sektorer og industrier.

Her vil der løbende blive lagt cases op, som viser, hvordan teknologien har afhjulpet forskellige problemstillinger og hvilken betydning teknologien har haft.

Trafiklegepladsen, København

Trafiklegepladsen har, lige som så mange andre været ramt af både nedlukning, og senere en stærkt begrænset genåbning grundet de mange restriktioner, med bl.a. karantæne for cykelhjelme, da disse ikke kan afsprittes. Også medarbejdere var tydeligt, påvirket af de store mængder sprit, der bruges i forbindelse med afrensning af cykler.

Ved etablering af det nye UVC-desinfektionsrum, samt Rensestationer, er både hjelme og cykler nu forsvarligt desinficeret, og kan igen skabe glæde og læring under trygge forhold for både medarbejdere og de københavnske børn.

Plejehjem, Vejle kommune

Vejle kommune investerer 60 millioner over en årrække, i nye velfærdsteknologier, som bl.a. kan afhjælpe karantæne og svære hygiejneprocesser, og derved bryde smittekæder.

Plejecentre i kommunen har fået implementeret vores Rensestationer og bruger i disse dage UVC-teknologien, der desinficerer de småremedier, som bruges til borgerne, f.eks. blodtryksmanchetter og mindre devices, der ofte skifter hænder.

Teknologien består af en rensestation, hvor personalet lægger remediet ind, og hvor det bliver desinficeret via lys på ganske kort tid.

Hillerød Kommune

IT-afdelingen på Hillerød Rådhus bruger et UVC-renseskab fra GC Healthcare til at desinficere it-udstyr, når de modtager det til fx reparation. Inden udstyret sendes tilbage til medarbejderen, desinficeres det endnu en gang i renseskabet.

Region Hovedstaden

I Region Hovedstadens “1813” telemedicinske afdeling renses al elektronisk udstyr, der bruges til at kommunikere og diagnosticere patienter med, samt medicinsk udstyr til særligt udsatte patienter, i et GC Healthcare desinfektionsskab. På den måde er udstyret fri for bakterier og vira, når et nyt skiftehold overtager det. Desinfektionsskabet renser også udstyr, som læger sender ind til afdelingen, ligesom det renses inden det sendes retur.

Videnscenter for Velfærdsteknologi

UVC-renseskabene fra GC Healthcare har gjort hverdagen mere normal hos Videnscenter for Velfærdsteknologi. Da coronapandemien ramte Danmark, måtte videnscentret sætte en lang række undervisningsgenstande, som VR-briller og udstyr til personlig pleje, i karantæne, da de ikke kunne vaskes eller sprittes af. Derved lukkede en stor del af undervisningen ned.

Produkterne er nu ikke længere pakket væk, men bliver i stedet brugt i undervisning og lånt ud, efter de er blevet renset for vira og bakterier i et desinfektionsskab..

Plejehjem, Esbjerg kommune

Plejehjemmet Områdecenter Strandby var hårdt ramt af COVID-19. Derfor købte Esbjerg Kommune to UVC-rensestationer fra GC Healthcare, så værnemidler, elektronisk udstyr, blodtryksmanchetter og andet udstyr, som bruges på tværs af beboere, nemt og hurtigt nu kan desinficeres af personalet.

Steiner-institutionen Bitte Bæk

I Steiner-børnehaven Bitte Bæk er en stor del af legetøjet lavet af uld, filt eller træ. Derfor var det en stor udfordring for personalet at desinficere legetøjet, da coronapandemien brød ud, fordi disse materialer dårligt tåler vand, sæbe og sprit.

Løsningen blev en UVC-rensestation fra GC Healthcare, der flere gange dagligt bruges til at fjerne bakterier og vira fra legetøjet.

HJÆLP TIL AT FINDE DE PRODUKTER DER PASSER TIL DINE BEHOV?

Er du stadig i tvivl, når du har browset gennem vores cases, må du endelig kontakte os.

Vi står til din rådighed med rådgivning om, hvordan du bedst kan sikre et trygt og smittefrit miljø for de mennesker, som har deres gang i din virksomhed, institution eller organisation.

Kontakt os