Indeklimarapport

GC Healthcare er specialister i foretagelse af indeklima undersøgelser med udfærdigelse af indeklimarapporter baseret på målinger og undersøgelser foretaget af uddannet personale.

Vi starter med en forundersøgelse af indeklimaet, og med målinger og vurderinger på stedet, vil der blive udfærdiget en indeklimarapport til intern brug. Indeklimarapporten vil blive tilpasset den individuelle kunde og dennes behov.

BOOK 15 MINUTTERS UFORPLIGTENDE TEAMS-MØDE OG HØR MERE OM JERES MULIGHEDER

 Indeklimarapporten kan feks indeholde oplysninger om :

  • CO²
  • Termiske forhold
  • Radon
  • Formaldehyd
  • Partikel niveauer / Luftkvalitet
  • Fugt/skimmelsvampe
  • TVOC

Rådet for Grøn Omstilling anbefaler daginstitutioner at få lavet en indeklimarapport

En netop afsluttet undersøgelse konstaterer desværre at luftkvaliteten i 30 ud af 30 daginstitutioner er for dårlig, da børn er udsat for skadelige kemikalier, ultrafine partikler og høje CO2-niveauer i daginstitutionerne.

Læs her mere om hvordan daginstitutionerne kan forbedre luftkvaliteten med en løsning der netop har vundet et EU Udbud på ældreområdet:

https://dagensvvs.dk/erfaring-med-ny-teknologi-fra-aeldreomraadet-kan-hjaelpe-traengte-daginstitutioner/

Undersøgelse fra Rådet for Grøn Omstilling

Grundlaget for et sundt voksenliv skabes, når man er barn. Derfor fortjener børns indeklima opmærksomhed, og det er afgørende, at landets kommuner og kommunalpolitikere får den nyeste viden at stå på, når de skal træffe vigtige valg om indeklimaforbedringer i de lokale vuggestuer og børnehaver.

De første resultater fra en ny undersøgelse fra Rådet for Grøn Omstilling viser, at mange danske institutionsbørn er udsat for skadelige kemikalier og høj partikelforurening. Samtidig kæmper flere institutioner med utilstrækkelige ventilationsanlæg og for højt CO2-niveau. Undersøgelsen er udført i 30 daginstitutioner i syv danske kommuner og er sket i samarbejde med Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og Teknologisk Institut.

For at sikre optimale betingelser for institutionernes indendørsarealer, anbefales det også, at alle institutioner bør have moderne ventilationsanlæg med CO2-styring. Det kan medvirke til et godt indeklima i forhold til CO2, temperatur, relativ luftfugtighed, TVOC og partikler, lyder det.

Læs resultatrapporten fra undersøgelsen her

Kilde: Realdania

Kilde: TV2 

HJÆLP TIL AT FINDE DE PRODUKTER DER PASSER TIL DINE BEHOV?

Er du stadig i tvivl, når du har browset gennem vores dokumentation, må du endelig kontakte os.

Vi står til din rådighed med rådgivning om, hvordan du bedst kan sikre et trygt og smittefrit miljø for de mennesker, som har deres gang i din virksomhed, institution eller organisation.

Kontakt os