Om GCHC

OM GC HEALTHCARE

GC Healthcare er specialister indenfor luft- og overfladedesinfektion uden brug af gift og kemikalier. Vi rådgiver på baggrund af viden og evidens, om hvordan smittespredning effektivt og dokumenteret kan minimeres med den rette teknologi og proces. 

Vi rådgiver og leverer løsninger indenfor overfladedesinfektion, luftrensning, rengøringsmidler til det offentlige og projekteringsprojekter til industrien. Sammen vores samarbejdspartnere har vi opbygget en omfattende rådgivningserfaring omkring miljøfremmende stoffer i indeklimaet og effektive, skalerbare desinfektionsløsninger.

GC Healthcares vision og værdier

Hos GC Healthcare arbejder vi for at udvikle teknologier og tilbyde intuitive og energivenlige produkter, der dokumenteret kan bryde smittekæder og bedre indeklimaet, uden brug af gift og kemikalier.

Et sundt indeklima vil automatisk reducere både medicinforbrug og stressniveau hos ældre, mindske antallet at sygedage på tværs af alle grupper, og fremme den kognitive indlæringsevne, særligt hos børn. Vi arbejder ud fra at, et sundt indeklima er en rettighed og sund fornuft for alle, unge som gamle. På den måde ønsker vi at være med til at fremme den almene sundhed og trivsel i Danmark.

Under coronaepidemien er vi som samfund for alvor blevet opmærksomme på, hvor stort et forebyggelsespotentiale der er ved at undgå smittespredning i befolkningen. Det gælder både i forhold til en ny smitsom sygdom som eksempelvis COVID-19, men også ved andre sygdomme, der skyldes virus og bakterier.

De stigende krav og fokus på hygiejne åbner dog for flere problematikker. Når der rengøres og afsprittes mere, stiger brugen af kemikalier. Det er skadeligt for miljøet, forringer indeklimaet markant og påvirker medarbejdere, særligt på arbejdspladser med høje hygiejnekrav.

Videnskaben har mange gange påvist en klar sammenhæng mellem dårligt indeklima, sundhed, trivsel, elevers indlæringsevne og præstationer. GC Healthcare tror på vigtigheden af et godt indeklima efter COVID19 er vigtigere end nogensinde før. Tilsvarende er et sundt og sikkert indeklima i vores institutioner og plejesektoren et vigtig forhold for alles trivsel, sundhed og livskvalitet.

Derfor er der både gevinster for samfundet og for den enkeltes trivsel ved bedre hygiejne og indeklima.

Hvorfor vælge GC Healthcare

Siden 2018 har vi arbejdet med UVC-teknologi til industrien og det offentlige. Vi rådgiver både kommuner og særligt fødevareindustrien i effektive desinfektionsløsninger og processer.

Vores produkter og rådgivning har blandt andet reduceret brugen af gas og kemikalier hos vores kunder. I offentlige institutioner har vores produkter forbedret indeklimaet, og legetøj, tablets og andre genstande, der er potentielle smittekilder, bliver desinficeret nemt og hurtigt.

Hvad tilbyder GC Healthcare

Vi er specialister indenfor luft- og overfladedesinfektion uden brug af gift og kemikalier. Vi rådgiver på baggrund af viden og evidens, om hvordan smittespredning effektivt og dokumenteret kan minimeres med den rette teknologi og proces. Vi er en af Danmarks førende leverandører af UVC-rensestationer, der dokumenteret kan fjerne 99,67% af vira og bakterier fra en lang række genstande, som hyppigt skifter hånd.

Vi rådgiver og leverer løsninger indenfor overfladedesinfektion, luftrens, rengøringsmidler til det offentlige og projekteringsprojekter til industrien. Sammen vores samarbejdspartnere har vi opbygget en omfattende rådgivningserfaring omkring miljøfremmende stoffer i indeklimaet og effektive, skalerbare desinfektionsløsninger.

Alle vores produkter er testet i Danmark på både laboratorier og Teknologisk Institut

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om GC Healthcare, så kontakt os på telefon 76 70 80 80 eller via sales@gchc.dk