Om GCHC

OM GC HEALTHCARE

GC Healthcare er specialister indenfor indeklima uden brug af gift og kemikalier. Vi rådgiver på baggrund af viden og evidens, om hvordan smittespredning effektivt og dokumenteret kan minimeres med den rette teknologi og proces. 

Vi rådgiver og leverer løsninger til forbedringer af indeklimaet. Sammen vores samarbejdspartnere har vi opbygget en omfattende rådgivningserfaring omkring miljøfremmende stoffer i indeklimaet og effektive, skalerbare løsninger.

GC Healthcares vision og værdier

Hos GC Healthcare arbejder vi for at udvikle teknologier og tilbyde intuitive og energivenlige produkter, der dokumenteret kan bryde smittekæder og bedre indeklimaet, uden brug af gift og kemikalier.

Et sundt indeklima vil automatisk reducere både medicinforbrug og stressniveau hos ældre, mindske antallet at sygedage på tværs af alle grupper, og fremme den kognitive indlæringsevne, særligt hos børn. Vi arbejder ud fra at, et sundt indeklima er en rettighed og sund fornuft for alle, unge som gamle. På den måde ønsker vi at være med til at fremme den almene sundhed og trivsel i Danmark.

Under coronaepidemien er vi som samfund for alvor blevet opmærksomme på, hvor stort et forebyggelsespotentiale der er ved at undgå smittespredning i befolkningen. Det gælder både i forhold til en ny smitsom sygdom som eksempelvis COVID-19, men også ved andre sygdomme, der skyldes virus og bakterier.

De stigende krav og fokus på hygiejne åbner dog for flere problematikker. Når der rengøres og afsprittes mere, stiger brugen af kemikalier. Det er skadeligt for miljøet, forringer indeklimaet markant og påvirker medarbejdere, særligt på arbejdspladser med høje hygiejnekrav.

Videnskaben har mange gange påvist en klar sammenhæng mellem dårligt indeklima, sundhed, trivsel, elevers indlæringsevne og præstationer. GC Healthcare tror på vigtigheden af et godt indeklima efter COVID19 er vigtigere end nogensinde før. Tilsvarende er et sundt og sikkert indeklima i vores institutioner og plejesektoren et vigtig forhold for alles trivsel, sundhed og livskvalitet.

Derfor er der både gevinster for samfundet og for den enkeltes trivsel ved bedre hygiejne og indeklima.

Hvorfor vælge GC Healthcare

Siden 2018 har vi arbejdet med UVC-teknologi til industrien og det offentlige. Vi rådgiver både kommuner og særligt fødevareindustrien i effektive desinfektionsløsninger og processer.

Derudover arbejder vi med skalerbare løsninger til forbedring af indeklimaet. Vi rådgiver og finder sammen med kunden den bedste løsning på baggrund af grundig research. Vi tilbyder målinger af indeklimaet hvor vi efteranalyserer data, så vi kan finde den rigtige løsning til forbedringer. De største ønsker fra vores kunder er skabe gode rammer for medarbejderne ved at forbedre indeklimaet, dermed får man et sundere arbejdsmiljø og mindre sygefravær.

Hvad tilbyder GC Healthcare

Vi er specialister indenfor indeklima uden brug af gift og kemikalier. Vi rådgiver på baggrund af viden og evidens, om hvordan smittespredning effektivt og dokumenteret kan minimeres med den rette teknologi og proces.

Vi rådgiver og leverer løsninger indenfor indeklima til det offentlige og projekteringsprojekter til industrien. Sammen med vores samarbejdspartnere har vi opbygget en omfattende rådgivningserfaring med miljøfremmende stoffer i indeklimaet og effektive, skalerbare løsninger.

Airgle – Luftteknologi

Vores samarbejde med Airgle USA har sat luftrens øverst på dagsorden. Vi stræber efter at forbedre vores kunders sundhed og velvære ved at designe og fremstille de sikreste, mest pålidelige og effektive luftrensningssystemer på markedet. Airgle begyndte at fremstille højkvalitets luftrensningssystemer i New York i 1999. I løbet af de sidste 22 år har de ekspanderet i hele USA og på verdensplan.

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om GC Healthcare, så kontakt os på telefon 31 17 80 80 eller via sales@gchc.dk