Vi er specialister i UVC- projekteringer til industrien

UVC-teknologien er en af de mest effektive metoder til at fjerne bl.a. gær, skimmel og bakterier fra luft, overflader og væske.

Vores UVC-løsninger er godkendt til bl.a. fødevareindustrien og kan skræddersys til at passe ind i eksisterende systemer og processer.

Vi varetager planlægning og projektering af UVC-løsninger til industrien. Løsningerne skræddersyes ud fra jeres ønsker og krav til reduktion.

Nedbring brugen af kemi i produktionen, uden kompromitering af hygiejnekravene

Har du et desinfektionsbehov, kan GC Healthcare hjælpe med en miljøvenlig, kemikaliefri løsning uanset om der skal desinficeres luft, væsker eller overflader.

Mange industrier og produktionsfaciliteter, herunder ved fødevareproduktion, er underlagt høje hygiejnekrav. Vores UVC-løsninger er godkendt til brug i fødevareproduktion og kan både skræddersys til eksisterende systemer og processer, hvilken log-værdi der skal opnås eller til bestemte bakterier, der skal elimineres. UVC-teknologien kan også bruges til at desinficere andre følsomme genstande uden brug af kemikalier og gift.

I områder, hvor der er problemer med gær og skimmelsvampe, kan luftrensning i og omkring pakkesystemet være en oplagt løsning, som vi kan hjælpe med at designe og dimensionere.

Vi er desuden specialister i at designe specielle enheder til hygiejnisk vand i laboratorier.

Alle UVC-løsninger kan laves i et test-setup i laboratoriet, så den enkelte virksomhed kan blive klogere på, hvordan den bedste effekt opnås.

Vi hjælper med testprotokoller, test med kendte mikroorganismer og efterfølgende vækst- og afrapportering af resultaterne. Derfra kan vi opnå en meget præcis dimensionering af de valgte opgaver.

Se eksempler på opgaver vi har løst med vores samarbejdspartnere


SE VIDEOEN OM VORES NYE HYGIEJNESLUSER HER

Intern luftrens til fødevarevirksomheder

  • Med implementering af Airgle® AG900 er det muligt at : Reducere levende Sporer, Gær og Skimmelsvamp
  • Forbedre indeklimaet og produktiviteten
  • Reducere risikoen for krydskontaminering
  • Optimere hygiejnekrav
  • Fjerne Bakterier og Vira effektivt
  • Bidrage til en sund udvikling
Læs mere om intern luftrens til fødevarevirksomheder i denne pdf

HJÆLP TIL AT FINDE DE PRODUKTER DER PASSER TIL DINE BEHOV?

Er du stadig i tvivl om en specialløsning er løsningen for dig?

Vi står til din rådighed med rådgivning om, hvordan du bedst kan sikre et trygt og smittefrit miljø for de mennesker, som har deres gang i din virksomhed, institution eller organisation.

KONTAKT OS