Hygiejne og rengøring

Bæredygtige rengøringsmidler produceret med fokus på og respekt for mennesker og nærmiljøet, f.eks. Oxivir som er godkendt af Statens Serum Institut til rengøring og desinfektion i én arbejdsgang.

GC Healthcare leverer produkter, systemer og tjenester inden for rengøring, desinficering og vedligeholdelse, som effektivt integrerer rengøringsmidler, maskiner og bæredygtighedsprogrammer.

Diverseys mission er at levere revolutionerende, bæredygtige rengørings- og hygiejneteknologier, der beskytter miljø og mennesker. Produkterne fra Diversey trækker på 95 års erfaring med at udvikle rengøringsteknologier, som gør en forskel for både mennesker og miljøet.

Læs mere om vores bæredygtige løsninger fra Diversey.

Oxivir® er et rengørings- og desinfektionsmiddel, der har fuld virucidal eekt ved en kontakttid på bare 30 sekunder*. Oxivir® beskytter dine kunder, ansatte og dit brand på den mest eektive, trygge og bæredygtige måde.
Oxivir Excel Wipe i praktisk 1-stykspakke Oxivir® er et kombineret rengørings- og desinfektionsmiddel med fordelene af AHP- teknologi. Med virucidal effekt på bare 30 sekunder er den stadigvæk mild mod overflader og med den laveste risiko for medarbejdere og kunder, er den det bedste alternativ til dine traditionelle desinfektionsmidler.
Ved at anvende kombineret rengøring og desinfektion i samme produkt, vil selve rengøringseffekten af produktet nedsætte risikoen for kontaktsmitte med COVID-19 også i de tilfælde, hvor den anbefale kontakttid ikke overholdes. Og eventuelt restfugt vil stadig give en øget sikkerhed, som følge af den desinficerende effekt.

HJÆLP TIL AT FINDE DE PRODUKTER DER PASSER TIL DINE BEHOV?

Er du stadig i tvivl, når du har browset gennem vores udvalg, må du endelig kontakte os.

Vi står til din rådighed med rådgivning om, hvordan du bedst kan sikre et trygt og smittefrit miljø for de mennesker, som har deres gang i din virksomhed, institution eller organisation.

Kontakt os