HVEM ER GC HEALTHCARE

GC Healthcare er førende leverandør af Rensestationer, som ved hjælp af vores UVC-lys på 5 minutter fjerner 99,9 % af vira og bakterier og effektivt desinficerer mobile devices, tastaturer, alarmer, nøgler, adgangskort, øresnegle, knive, redskaber, kuglepenne, fjernbetjeninger, bøger, manualer, værktøj og andre typer af objekter, som hyppigt skifter hånd.

GC Healthcare arbejder for at hjælpe den danske stat, kommunerne og erhvervslivet med at bryde smittekæder og bremse smittespredning blandt borgere, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere hos institutioner, organisationer og virksomheder landet over. 

​GC Healthcare står for den teknologiske udvikling af Rensestationer, samt rådgivning, vidensdeling og sparring omkring brud af smittekæder og smittespredning. Herudover underviser og vejleder vi i brug af Rensestationerne.

​​For yderligere oplysninger om GC Healthcare kontakt os på telefon

76 70 80 80 eller via sales@gchc.dk 

VISION & MISSION

Det er GC Healthcares vision gennem vores teknologiske løsninger og samarbejder at sikre, at enhver medarbejder i en enhver virksomhed og organisation til enhver tid kan føle sig sikker, tryg og udenfor smittefare på arbejdspladsen, hvor vores Rensestationer står til rådighed og er tilgængelige.

H2 CTA

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

H2 CTA

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor